Вход | Регистрация

220 абсолвенти от Историческия факултет на Великотърновския университет

 220 абсолвенти от Историческия факултет на Великотърновския университет

220 абсолвенти от Историческия факултет на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий” се дипломираха. Документите за завършено висше образование младите хора получиха на тържествена церемония, състояла се в Аулата на Светогорската Алма-матер. Начало на събитието постави ректорът проф. д-р Христо Бонджолов, който отправи поздрав абсолвентите от името на академичната общност на Великотърновската Алма-матер.

Сред гостите бе заместник-кметът на община Велико Търново проф. Георги Камарашев. Той приветства висшистите, поздрави ги за успехите, пожела им успешна реализация и да останат в Старата столица.

Областният управител проф. Любомира Попова също уважи церемонията по тържествено връчване на дипломите на завършилите студенти от Исторически факултет на випуск 2016 във  ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Тя приветства абсолвентите и ги поздрави за успешното им дипломиране. 

Абсолвентите завършват специалности "История”, "География”, "Етнология”, "Археология”, "История и география”, "История и философия”, "История и чужд език”, "Културен туризъм”. Първенец на випуска е Виктория Вълчева, следвала "Археология”. Тя бе наградена със сребърен медал на Историческия факултет, връчен й от декана и почетен гражданин на Велико Търново проф. Иван Тютюнджиев. 

източник: dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар