Вход | Регистрация

Конкурс за студенти обяви УзанаПолянаФест

Конкурс за студенти обяви УзанаПолянаФест
УзанаПолянаФест

Конкурс за студенти на тема "На какво ни учи природата?" обяви УзанаПолянаФест.

Есето може да съдържа до 1000 думи, като може да се представят и допълнителни аудио-визуални материали. Развитието на темата трябва да включва и разсъждения по следните подтеми: Това е добре за мен, защото ..., Това е добре за тези около мен, защото..., Това е добре за мястото ми в света, защото ..., Това ме вдъхновява, защото ...

Есетата трябва да се изпратят на имейл: uzanapolyanafest@gmail.com, като в полето тема трябва да пише: конкурс "На какво ни учи природата?”.

Крайният срок за участие е  23 юни 2013 г.

Печелившите ще бъдат обявени на сайта на УзанаПолянаФест.

Наградата на конкурса е участие в Лятна академия "Обучение за бъдещето”, която се провежда на палатков лагер "Магията на Витата стена”, в с. Здравковец, Габрово от 29 юли до 2 август.

С конкурса за студенти се обявява поредното издание на Лятна академия "Обучение за бъдещето". Тази година академията се провежда в сътрудничество с Регионален екологичен център за Централан и източна Европа (РЕЦ), мрежата Ucha.bg, като провеждането на конкурса е свързано и с ежегодния фестивал УзанаПолянаФест.Русенски университет "Ангел Кънчев"
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар