Вход | Регистрация

Невена Цонева се включва в почистването на Севлиево с концерт

Приканват севлиевци да чистят с писма и плакати

Невена Цонева се включва в почистването на Севлиево с концерт
обшина Горна Оряховица

Певицата Невена Цонева ще бъде лицето на тазгодишната инициатива "За един по-красив и по-чист град" в Севлиево. Гласовитата севлиевка ще изнесе концерт на площад "Свобода" за всички участници в почистването на 27 април от 19 ч.

Зоните за почистване на територията на цялата община на 25 април ще бъдат 70, включващи тревни площи и площадки. За целта организаторите ще осигурят предпазни ръкавици и чували, които ще се раздават в три пунката: в Западния комплекс срещу магазина на РКС "Подем", на паркинга пред АBB Авангард и в Южния комплекс до магазин "Рай".

Чували и ръкавици могат да се вземат също от Общината и офиса на "Бизнессдружение 21 век". Организатори на кампанията са Община Севлиево, БЗ "Севлиево 21 век", Ротари клуб, СЖ "Надежда 2001", Училищно настоятелство и Младежки център.

Севлиевци ще бъдат приканени да чистят града си с писма и плакати. Те ще бъдат изпращани до домоуправителите на жилищни блокове и кооперации, които да организират соите съседи да почистят междублоковите пространства и тротоари. 

Основният ден за почистване остава 25 април, но в случай на лошо време има готовност инициативата да се измести преди този ден.                        

 << Sever.bg във Facebook >>            Докладвай за нередност в статията
Добави коментар