Вход | Регистрация

Конференция по предприемачество

Ще бъде представен испански опит в подкрепа на малки и средни предприятия и инструментите за прилагането му на местно ниво

Конференция по предприемачество
Снимка: sxc.hu

Габрово ще бъде домакин на конференция по проект "Интегрирана услуга за предприемачи в България", финансиран от ОП "Развитие на човешките ресурси", съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Проектът се изпълнява от българската Национална асоциация на общинските служители в партньорство със Сдружение на общини Горна Рибера  - Автономна област Валенсия, Испания. Регионален партньор на проекта е Община Габрово.

Конференцията ще се проведе на 12 септември (сряда) от 11.00 в Ритуалната зала на Община Габрово.

По време на форума ще бъде представен испански опит в подкрепа на малки и средни предприятия и инструментите за прилагането му на местно ниво, както и с основните цели на проекта. Испанският опит съдейства в посока развитие на нови услуги за малкия бизнес; подобряване на интеграцията и координацията на пазара на труда чрез по-ефективно професионално и социално включване на заинтересованите страни, създаване на условия и разширяване на възможностите за намиране на работа на представители на социални групи в неравностойно положение.

Събитието цели да привлече представители на местната общност, публичния сектор, университети, организации в подкрепа на бизнеса, предприемачи от малкия и среден бизнес, лица в неравностойно положение и търсещи заетост с интерес да се развият като предприемачи или да намерят временна или постоянна работа.

 

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар