Вход | Регистрация

Танцуващи майки и бебета превземат Габрово

Танцуващи майки и бебета превземат Габрово
Фейсбук

Бебе и мама - една невероятно красива, силна и енергийна връзка. Такава ще бъде тя и с музика, и с танци.

Ето защо, организаторите канят тази невероятна двойка в търговския център на бул. "Априлов" в Габрово, на 17 юли, петък. Тогава родителката ще танцува в латино ритмите на самба, меренге, ча-ча-ча, а защо не и валс, с дете, удобно сгушено в нея. 

"Доказано е, че музиката и танцовите движения влияят много положително на развитието на бебето, и освен това ни зареждат с положителна енергия, която неизменно се предава и на него, за да се чувства то спокойно, уверено и щастливо. Освен танците сме ви подготвили и много изненади и подаръци от нашите спонсори. Лекция от педиатър от Неонатологията в Габрово, който ще разкаже повече за двигателното развитие на бебето и благотворното влияние на танците върху него, като разбира се с удоволствие ще отговори и на вашите въпроси", посочват в социалната мрежа Фейсбук организаторите на забавата - "Танцуващите с бебета".

Програмата е следната:
11:00 - 11:50 - Лекция от педиатър и презентация на продукти свързани с бебето - вход свободен, подходящо за всяка бъдещи и настоящи майка
12:00 -12:50 - Танцуващите с бебета - занимание с танци и двигателни активности за майки с бебета от третия месец до годинка и половина. 
14:00 - 14:50 - Втора сесия от танци
14:50 - 15:30 -Подаръци, презентации и томбола за най-активните участници 

Не забравяйте да донесете малко одеалце, слинг, кенгуру или ерго раница, както и много добро настроение. 

Лекцията е безплатна за всички желаещи, а за тренировката по танци цената е 4 лева, а забавлението е гарантирано!


 << Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар