Вход | Регистрация

Трявна сключи 9 договора за проектиране

Общата им стойност е 40 130 лв. без ДДС

Девет договора за проектиране на инфраструктурни обекти в общината подписаха кметът на Трявна инж. Драгомир Николов и управителят на "Архитектурно студио Бояна" ЕООД- София арх. Румен Русев.

Дейностите включват следните позиции: парк за отдих и забавления в местността "Кръста", стар завод "Иван Йонков" с 3 подобекта - идейна концепция, изработване на ПУП и преустройство на сграда в център за социални контакти. По проекта има и идея за изграждане на зона за отдих и спорт "Езерото", изработване на ПУП и технически проекти за спортни и детски площадки - 4 в Плачковци и 7 в Трявна. Ще бъде изработен и ПУП за квартал Тепавици и технически проекти за зони за отдих за 5 междублокови пространства в Трявна.

Идейна концепция на "Зона за отдих и спорт "Под хижата", технически проекти за рехабилитация на 17 улици в града, изработване на задание за общ устройствен план също са част от договорите.

Общата им стойност е 40 130 лв. без ДДС.

Срокът за изпълнение на проектните договори е различен за всяка обособена позиция и варира от 7 до 22  дни след подписване на договорите.

<< Sever.bg във Facebook >>Източник: Община Трявна
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар