Вход | Регистрация

И "Баня на годината" е ...

Наградите бяха връчени на тържествена церемония по повод 10-та годишнина на конкурса на "Идеал Стандарт" - Севлиево

И "Баня на годината" е ...
"Идеал Стандарт" - Севлиево

Четири проекта получиха награди от "Идеал Стандарт" за "Баня на годината 2013"

Те бяха връчени на тържествена церемония  по повод 10-та годишнина на конкурса в София. Събиитето събра над 250 архитекти, интериорни дизайнери, партньори и медии в София

По време на официалната церемония специално внимание получиха всички, които са дали своя принос за конкурса Баня на годината през годините.

Творческото изразяване на основните преживявания в банята - Трансформация, Релакс, Тонизиране и Игра, бяха пресъздадени с изразните средства на танца от балет Арабеск. Тези четири състояния бяха прелюдия към втората част от церемонията – награждаването на победителите от десетото юбилейно издание на конкурса Баня на годината, преминал под мотото "Скроени по хората пространства”.

Призът "Баня на годината 2013" получиха първите два проекта от всяка категория събрали най-много точки от журито. Общо 43 проекта бяха подадени за участие.

В категорията "Семейната баня на моето семейство” първо място и приза "Баня на годината 2013” са за проектите 3D Family Mapping на Ивайло Николов и Nature на Мария Никодимова. Наградите връчиха Лазар Лазаров, председател на журито и арх. Албена Владимирова – Андреева.

В категория "Идеалната баня за моето семейство” победители и носители на приза "Баня на годината 2013” са проектите Jazz Standard на Петя Петрова и Творческата баня на Игнат Георгиев. Наградите бяха връчени от Ралица Паунова, миналогодишен носител на приза "Баня на годината 2012” и жури в тазгодишното издание на конкурса, и арх. Борислав Игнатов, член на журито.

Победителите в двете конкурсни категории получават като награда - посещение на специализирано изложение "100% дизайн Лондон” и с допълнителни награди от организаторите.

Публиката също избра своите фаворити от двете конкурсни категории, определени от онлайн гласуването на сайта на конкурса. Над 4000 фена на дизайнерските решения дадоха своя глас.

Призът "Баня на публиката 2013” в категорията "Идеалната баня на моето семейство” съвпадна с избора на журито. Наградата спечели Мария Никодимова за проекта си Nature. Наградата бе връчена от Владислав Василев, член на журито и Мила Иванова, миналогодишен носител на приза "Баня на годината 2012” и жури в тазгодишното издание на конкурса.

В категория "Моята лична идеална баня” публиката определи за победител проекта Light Art Bath на Боряна Петрова. Наградата бе връчена от Теменужка Захариева, член на журито и Кирил Станев, носител на приза "Баня на публиката 2011” и член на журито.

Партньорите на конкурса Ideal Standard Баня на годината също дадоха награди на своите фаворити.

Фаворит на DIBLA е проектът 3D Family Mapping на Ивайло Николов.

Асоциацията на интериорните дизайнери в България награди два проекта: Sports Interactive на Ивайло Николов и "Семейство Дженкови – хора на изкуството” на Николай Ковачев и Кристина Гюрова.

И "Баня на годината" е ..."Идеал Стандарт" - Севлиево

И "Баня на годината" е ..."Идеал Стандарт" - Севлиево

И "Баня на годината" е ..."Идеал Стандарт" - Севлиево

И "Баня на годината" е ..."Идеал Стандарт" - Севлиево

И "Баня на годината" е ..."Идеал Стандарт" - Севлиево

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар