Вход | Регистрация
Последна информация от Новини и теми

Самоводската чаршия

Информация:

Самоводската чаршия е търговският и занаятчийският център на Търново през XIX век. На пазара се намирали дюкяните на маисторите, както и хановете и странноприемниците. Най-известният сред тях е ханът на Ханджи Николи.

Днес наследниците на някогашните майстори отново са отворили вратите на старите дюкяни и пред очите на туристите работят с глина, дърво, метал или рисуват. На Самоводската чаршия се намират голяма част от от художествените галерии в Търново, антикварните магазини, книжарниците, бутиците за сувенири.

Посетителите на запазената в традиционния си вид улица могат да се сдобият с ленени ризи с шевици, червени престилки, шишенца с розова вода, кошници с ароматни треви и билки, чайове и т.н.Добави коментар

Коментари 1


1 Alexandar Lichev 08.08.2012 | 10:23
Здравей имаш ли рег в clixsense? ,това е най-добрият PTC за правене на пари, на ден можеш да правиш по 6-7$ от реклами и Tasks(задачки). ,имаш и всеки ден шанс да спечелиш до 5$ от Clixgrid(цъкаш едни квадратчета, в които има пари - на късмет е).В този сайт най-добре се печели от задачите и от рефералите.Има доста Българи и даже си имаме Български форум.Ако нямаш рег ще ти бъда благодарен да се регнеш през мен и станеш мой реферал.Ако има нещо винаги можеш да разчиташ на мен, ще помагам :) Ето ти линк за регистрация: http://www.clixsense.com/?4365348 Този сайт е от 2007 година и има милиони потребители и винаги си плаща. Изкарват се пари от гледане на реклами, Clixgrid,задачи,оферти и реферали. Задачите- от задачите се правят наистина добри пари като разбереш как се изпълняват.Лично аз правя по 6-7$ на ден от задачи.Ако не вярваш мога да ти пратя снимка да се убедиш.Мога да те науча да си изпълняваш задачите ако ми станеш реферал :) Рефералите- сайта има много добра изградена система спрямо рефералите,Можеш да печелиш доста добри пари от своите реферали ако са активни.