Вход | Регистрация

Празник на Горна Оряховица

Празник на Горна Оряховица

С тържествена сесия на Общинския съвет ще започне празничният 29 май. Заседанието е с начален час 11.00 ч. в Зала 1 на Община Горна Оряховица. На официална церемония ще бъдат представени удостоените със звания и награди по повод Празника на Горна Оряховица

В празничния ден е отделено и специално внимание на най-малките горнооряховчета и гости на града. От 18.00 ч. в парк "Градска градина” започва подготвеното за тях детско шоу. Час и половина малчуганите ще се забавляват с артистите от "UN BESO art & dance center". Праграмата предвижда детски карнавал с много песни, танци, игри и изненади. 

Концертът по повод празника на Горна Оряховица ще започне от 19.30 ч. в парк "Градска градина”. Участие ще вземат Вокален състав "Нова музика”, Десислава Златева и Деян Петков, Силвия Кацарова и Pavell & Venci Venc`. Денят на Горна Оряховица ще завърши с празнични илюминации.

Заради Празника на горнооряховския суджук и празника на Горна Оряховица е направена временна организация на движението в района на парк "Градска градина”. От 26 май (петък) от 05.00 ч. до 29 май (понеделник) до приключване на мероприятието (около 23.00 -24.00 ч.) е спряно движението на автомобили по следния маршрут: ул. "Александър Стамболийски” от пресечката с ул. "Янко Боянов” до парк "Градска градина” и ул. "Пирот”, от пресечката с ул. "Македония” до пресечката с ул. "Хан Аспарух”. 

източник: dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар