Вход | Регистрация

24-годишен баща се нуждае от помощ в битката с рака

24-годишен баща се нуждае от помощ в битката с рака

24-годишен мъж се нуждае от армия хора с добри сърца, които да застанат редом с него в битката срещу рака. Денислав Соколов е от Велико Търново. От 3 години е семеен и има 6-месечна дъщеричка. 

Животът му напълно се преобърнал когато усетил болки в коляното. Започнал и оток на крака. Семейният лекар изпраща Денислав на снимка, а по-късно младият мъж чува страшната дума "тумор". Веднага отива в Университетската специализирана болница по ортопедия, където правят биопсия. Оказва се, че туморът е злокачествен, а диагнозата- Остеосаркома тибие синистре.
 
Семейството разбрало, че няма време за губене-потърсили спасение за младия мъж в Анадолу Медицински Център в Турция, където са направени са три химиотерапии. Оказало се, че от процедурите няма резултат, нещо повече - туморът продължава да расте.
 
За да може Денислав да победи коварната болест е насрочена спешна операция за 17 май. Необходимата сума е непосилна за семейството му- 81 000 лв. Затова и се обръщат към всички хора с добри сърца да помогнат на младия баща да може да види как расте дъщеричката му...  

Цялата информация за заболяването му, както и подробности за дарителската кампания, можете да намерите във фейсбук групата ПОМОЩ ЗА ДЕНИСЛАВ СОКОЛОВ. 

Всеки, който желае да помогне на Денислав Соколов, може да го направи на следната дарителска сметка:

BG89UNCR70001522948326
BIC: UNCRBGSF
Денислав Соколов
гр.Велико Търново

PAY PAL : marchelalachezarova@abv.bg 

източник: dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар