Вход | Регистрация
Последна информация от Новини и теми

Клуб Шугър

За контакти:
София ул. Княз Борис l №121
e-mail: info@sugarclub.eu
телефон: 089/910 36 17
Информация:

 

SUGAR Club е разположен в идеалния център и е едно от най-атрактивните столични нощни заведения. С неговата Фънк, Хип Хоп, Бразил, Джаз и Диско насоченост, клубът е любимо място на най-различни хора от съвремената "градска" култура: певци, музиканти, DJ-и, дизайнери, хора практикуващи екстремни спортове и други. Всеки петък и събота, клуб Шугър, организира култовите Bounce Party's , където хората се наслаждават на най-новите течения в модерния хип-хоп и R&B. Резиденти на партито са Шлеви Долния, Бат' Венци и Big Bo.

Клуб SUGAR работи активно и всеки четвъртък, когато музикалното оформление варира от фънк, бразилелектро и латино до брейкбийт и диско. Вечерите се организират от култовото радио шоу Groovy Sessions с резиденти Досио Амуджев, DJ Funkusion и Ото, както и от Emil Prize aka Boro.

С новата си локация клуб SUGAR затвърди позицията си на водещ клуб с много разнообразна музикална програма и широк лайн-ъп от български и чуждестранни DJ-и. С капацитет от 300 места, SUGAR е идеален за концерти, частни събирания и партита.Добави коментар