Вход | Регистрация
Последна информация от Новини и теми

Lazy

За контакти:
София кв. Симеоново, ул. 197 №25, комплекс "Витоша парк", паркинг Лифт Симеоново
телефон: 088/230 50 60
Информация:

 

Lazy life&food

Звучи приятно! Симпатично! Лежерно! Изискано!

Ще затвърдите всички тези впечатления още след първото си посещение на ресторант Lazy life&food.

Само на 15 минути от центъра на София, но далеч от градския шум и сивота, сгушен в полите на Витоша - приказен уют, умело съчетан с изискани дизайнерски решения. Това място ще ви изненада не само с приятната си, спокойна атмосфера, но най-вече с кулинарните си изкушения. Менюто умишлено е кратко. Всичко в него е прецизно подбрано, така че да задоволи и най-изтънчения вкус. Четеш и преглъщаш... Редовете в него съдържат редица нетрадиционни рецепти и авторски елементи ("авторите" в случая са шеф-готвачът Ивайло Петков, в миналото част от журито на Lord of the Chef's и неговият съдружник Евгени Ганчев).

В Lazy life&food без колебание можете да организирате бизнес обяд, да изпиете по чаша хубаво вино с любим човек, да прекарате часове в дълги приятелски разговори или да организирате своето частно парти.

Lazy life&food е ресторант, в който обикновено отиваш по препоръка на приятел. Считайте ни за такъв. Ще останете очаровани и ще ви се иска по-честичко да мързелувате и похапвате точно там.Добави коментар