Вход | Регистрация
Плевен 35°C

Криско открива Червенобрежкия панаир

Концерти, състезания и програма за деца в следващите три дни в Червен бряг

Криско открива Червенобрежкия панаир
Червен бряг -Фейсбук

Ежегодният Червенобрежки панаир започва утре, 4 септември, с много забавления за децата, концерти и състезания. Официалното откриване е от 20,30 ч. на Централния площад, където рапърът Криско ще пее за жителите на града.

На 5 септември са предвидени занимания за малчугани с Роси Кирилова и Ники Априлов и различни състезания. Вечерта концерт ще изнесе сръбската поп-фолк звезда Бобан Здравкович, а на 6 септември - Джина Стоева.

Състезание за управление на велосипеди ще започне в 15:00 ч. на централния градски площад "Марко Ненков”, като него могат да вземат участие деца на възраст от 8-12 години. За победителите са осигурени различни награди.

Състезанието за майсторско управление на автомобили "Шоу на колела" ще започне в 17:30 ч. , като участниците ще бъдат проверени за валидно свидетелство за управление на МПС. За класиралите се на първите места също са осигурени атрактивни награди – акумулатор 65 Ампера, масло за двигател и спрей за табло, Автокоплект, както и прахосмукачка за кола.

Записване за участие в организираните състезания "Шоу на колела” става в сградата на Общинска администрация Червен бряг, на тел. 0659/ 94154 или на съдийската маса в деня на провеждане на състезанията.

Криско открива Червенобрежкия панаир

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар