Вход | Регистрация

Дженифър Анистън тръгва на лов за мъже

Дженифър Анистън тръгва на лов за мъже
Facebook
Повече за:

Актрисата Дженифър Анистън вече се умори от самотния живот и точи зъби да тръгне на лов за мъже. Това издаде самата тя, като търсенето й ще е според определени критерии.

"Дълго време не исках връзка и наистина ми харесваше да бъда сама, без да съм част от двойка. Аз съм във връзки от 20-годишна, така че имаше нещо наистина хубаво в това да имам време само за себе си", обясни пред изданието Metro 52-годишната звезда.

Към момента екранната Рейчъл Грийн от "Приятели" няма намерение да търси сродната си душа в приложения за запознанства като Tinder или платформата за знаменитости Raya, защото тя е "момиче от старата школа".

Що се отнася до критериите й - за нея първата целувка е "доста важна", но ключови аспекти за успешна първа среща са "лекотата, с която разговорът тече за първи път", увереност, но не и самоувереност, хумор и щедрост.

Анистън посочи още, че фитнесът е важен за нея не само заради външния вид, но и защото иска да не е в инвалидна количка, когато стане на 80 години.

Припомняме, че актрисата се раздели с бившия си съпруг Джъстин Теру през 2017 г. и преди това беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005-а.

 Докладвай за нередност в статията
Добави коментар