Вход | Регистрация

Предстоящи промени в разписанието на влаковете „от“ и „към“ Видин

Предстоящи промени в разписанието на влаковете „от“ и „към“ Видин

В периода от 21.08.2017г./08:00ч. до 27.08.2017г./10:00ч., ще има временни промени в движението на всички пътнически и бързи влакове, които пътуват 'от' и 'към' Видин. Това съобщават от Националния железопътен превозвач "БДЖ ПП” ЕООД. Причина за изменението в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железопътната инфраструктура в участъка между гарите Видбол и Видин.

През посочения период, влаковете, които пътуват до гара Видин, ще се движат по съкратен маршрут само до гара Срацимир, а в обратното направление, влаковете, които обичайно тръгват от гара Видин, ще заминават от гара Срацимир по досегашното си разписание. В гара Срацимир в 21:32ч. ще спира и влакът (ном.7624) от София, който съгласно ГДВ 2016/2017г. пристига в гара Видин в 22:02ч.

За удобство на пътниците, които ползват тези влакове, е направена организация на движението чрез осигурени автобуси за превоз в участъка между гарите Срацимир и Видин. Поради отдалеченост на пътната инфраструктура, автобусите няма да обслужват спирките Слана бара и Синаговци-Гурко.

За информираност на пътуващите, на гарите и спирките има поставени обяви, с разписанието на автобусите. 

източник: dariknews.bg Докладвай за нередност в статията
Добави коментар