Вход | Регистрация
Плевен 29°C

Плевен с нова площадка за фитнес на открито

Плевен с нова площадка за фитнес на открито

Нова площадка за фитнес на открито радва от днес жителите на Плевен. Спортното съоръжение се намира в парк "Десети декември" /до училище "Христо Смирненски"/ и е изградено изцяло с дарителски средства, в това число и от дарителската кауза на "Плевен Маратон 2016" и НПО "Рицари без броня", които си главните инициатори на спортния проект. 
 
На откриването на спортната площадка днес присъстваха Председателят на Общинския съвет Мартин Митев и общинските съветници Йордан Грижов и Пепо Петков, зам.-кметът Иван Кюлджийски и представители на отдел "Младежки дейности, спорт и туризъм", много млади хора с децата си.

"Изграждането на площадката в парк "Десети декември" започва преди две години, проектът е дело на архитектите Георги Андрейчев и инж. Иван Христов. Стъпка по стъпка, с помощта на много приятели и спонсори, двегодишните ни усилия се увенчаваха с успех и днес младите хора в Плевен имат още едно място за спорт на открито", споделиха от НПО "Рицари без броня". Те благодариха на всички, подкрепили проекта и направили възможна неговата реализация.
 
"Спомням си как преди две години направихме първата копка за това спортно съоръжение. Впечатлен съм от свършеното и искам да отправя специални благодарности към "Рицари без броня", за които това е втори подобен проект след спортната площадка в Девети квартал. След всички трудности, ако не ви е угаснал ентусиазма - поемам ангажимент да съдействам за изграждане и на нова спортна площадка на открито в Плевен. Тук са и колеги общински съветници, които вярвам, също ще подкрепят това", заяви Мартин Митев. 

източник: dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар