Вход | Регистрация
Плевен 20°C

Над 3000 лв. събра Младежкият общински парламент от благотворителен бал

Над 3000 лв. събра Младежкият общински парламент от благотворителен бал

Младежкият общински парламент на Плевен събра близо 3500 лв. от Благотворителния пролетен бал, организиран с цел набиране на средства за абитуриенти в неравностойно положение. Инициативата получи подкрепа от Председателя на Общински съвет - Плевен Мартин Митев и на част от общинските съветници. На бала, състоял се в понеделник вечерта, Мартин Митев лично поздрави младежите и пожела успех на инициативата от името на целия Общински съвет.

"За мен е истинска чест да бъда сред вас на този благотворителен бал, посветен на кауза, която ние подкрепяме от години - да помагаме на деца в неравностойно положение. Хубавото на тази инициатива е, че в случая тя идва от деца и е насочена към деца. Днес, когато забързаното ни ежедневие е причина да не обръщаме често внимание на малки, но важни неща, не може да не ни радва факта, че млади хора като вас са готови да помогнат според възможностите си на свои връстници", обърна се към младежите Мартин Митев. Той пожела успех на инициативата и това първо издание на благотворителния бал да има продължение.
 
За настроението на присъстващите в залата на хотел "Ростов" се погрижиха изпълнители от общински хор "Гена Димитрова" с диригент Анелия Дечева, музикален поздрав отправи и Марина Бадева, както и други приятели на Младежкия общински парламент. 

източник: dariknews.bgДокладвай за нередност в статията
Добави коментар