Вход | Регистрация

Георги Христов пак показа чепатия си характер

Георги Христов пак показа чепатия си характер
Снимка: БТА
Повече за:

Почитателите на естрадната звезда Георги Христов за пореден път станаха свидетели на грозното му среднощно избухване в социалната мрежа. В последно време изпълнителят на хита "Черно и бяло” има навика да се черпи стабилно с алкохол и после да пише по стената си във фейсбук, пише Lupa.bg.

"Когато аз плащам, всички други, и придружаващия евтин персонал, да мълчат!" - пише певецът, като не е ясно този път кой е предизвикал гнева му. 

Обикновено Жоро избухва в късните часове на нощта, а на сутринта се срамува от написаното и веднага го изтрива. В предишните си виртуални избухвания естрадният певец напомни на продуцентите на "Като две капки вода", че са забравили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев.

"Песента ми "Нямам нужда от много приятели" си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се забравя това?", напомни тогава 57-годишният Георги Христов.

Заради лошото си пиянство талантливият изпълнител изгуби няколко свои верни приятели, които нападна с обиди и псувни в социалните мрежи. Заради негови непремерени атаки от приятелския му кръг изчезнаха с мръсна газ стари негови дружки като гримьорът Валентин Кулагин и Кичка Бодурова. Жоро се счепка и с певицата Катя Близнакова. В разгара на купон в къщата му във Волуяк, на който присъствали и други хора, той я нарекъл дебела. Двамата обаче бързо се помириха и днес отново са първи дружки.

От десетилетие не стихва враждата на Жоро и с дует "Ритон”. По време на наградите на "БГ Радио” миналата година певецът избухна с грозен коментар по техен адрес.

"Ааа и Бидон да се научат да пеят! Вярно поне!”, коментира награждаването им Христов.

Вербалната агресия към звездния дует съвсем не е единствената. Миналото лято певецът втрещи с неадекватен пост в социалните мрежи, минавайки всякакви граници на благоприличие. Жоро нарече своята колежка Ваня Щерева и дъщеря й Мила Роберт "боклуци”. "Някаква звезда с майка! И боклуци! Мила робен или errs! Нама такава държава! Дълголетно творчество на творкинята! Тази е по-жалка от майка си! Съжалявам!”, избухна Христов. Обидното послание, пълно с правописни и пунктуални грешни взриви феновете му. В коментарите си те дадоха ясен знак, че това не е нормално поведение и вероятно е провокирано от алкохолна упойка.

Преди по-малко от месец Жоро нападна своите колежки Дара и Галена, както и предаването "Гласът на България".

"Много забавен формат по bTV! Някаква никаква Джара, Жара, Фара, е, не съм я чувал, жури… На проектоминистърката на културата на Слави била мяра... Честито пак! Казаха ми била Дара???!!!Която и да е! Другата е известна …… От други сайтове!Браво, bTV”, написа изпълнителят на "Не ме търси" във фейсбук.

Изпълнителят на "Черно и бяло" до този момент успя да "захапе" Лили Иванова, Йорданка Христова, Мартин Карбовски, Михаела Филева, както и почти всички риалити формати. Много от почитателите на талантливия певец са разочаровани от поведението му и не скриха това. Публикуваме част от коментарите на бивши-настоящи фенове и последователи на 57-годишният музикант. Докладвай за нередност в статията
Добави коментар