Вход | Регистрация
Русе -3°C

Владо Карамазов трупа успехи в Дания

Владо Карамазов трупа успехи в Дания
Снимка: Булфото

Актьорът Владо Карамазов не спира да трупа постижения като фотограф. Звездата от сериалите "Дяволското гърло" и "Откраднат живот" спечели куп награди от Lanterna Magica Small Print Exhibition 2021 - конкурс в Дания. В състезанието участниците се оценяват не на дигитални файлове, а на принтове.

Това разказа самият Карамазов.

"Колко хубаво. Участвах в един от малкото останали конкурси, в които журито оценява не дигитални файлове, а принтове. Освен фотографията се оценява и подбора на хартия и фотографията като произведение на изкуството. Конкурса е в Дания и се казва Lanterna Magica Small Print Exhibition 2021. Да участваш в такъв конкурс е трудно, защото трябва да избереш снимките, да направиш пробен печат, да избереш подходящата хартия (поне няколко пробваш), да опаковаш колета, да го изпратиш. Заприличваш не на фотограф, а на художник. И от този конкурс спечелих много награди. Днес ги получих.

Медали с изключителна изработка.

Както и писмо от директора на фестивала", написа в социалните мрежи той и показа на последователите си своите награди.

От снимките става ясно още, че актьорът е получил писмо от организаторите на конкурса, в което те изразяват надежди той да се включи и в следващото издание идния септември.

"Това е огромно постижение за човек, който се включва за първи път в конкурса. Виждайки принтовете мога да кажа, че е напълно заслужено. Добра работа", се посочва още в писмото.

Припомняме, че в началото на октомври Карамазов стана първия почетен член на

новосформиран фотографски клуб,

след като се събра със свои колеги от филмовите среди, споделящи същата страст. Основателите са режисьорът Павел Веснаков ("Уроци по немски") и оператора Александър Станишев ("Под прикритие").

Междувременно феновете тръпнат в очакване отново да видят Владо като водещ на риалити формата "Сървайвър". Снимките на новия сезон на предаването се състояха през лятото на Филипините, пише "Монитор".Докладвай за нередност в статията
Добави коментар