Вход | Регистрация
Плевен 30°C

Европейски турнир по тенис ще се проведе в Плевен

Европейски турнир по тенис ще се проведе в Плевен
Снимка: Thinkstock/Guliver

Зона "А" от Европейското отборно първенство по тенис за момичета до 12 г. ще се проведе в Плевен от 25 до 28 юли на тенис кортовете в парк "Кайлъка", съобщи д-р Красимир Трифонов, председател на тенис клуб "Плевен-90”, който ще е домакин на турнира.

В надпреварата ще вземат участие националните отбори на Франция, Италия, Сърбия Украйна, Беларус, Естония и Молдова. Българският отбор ще бъде представен от Розалина Юсева – първа ракета, Мелади Тодорова – втора ракета, Тина Манолова – трета ракета, водени от капитана Катя Брезина.

Националният отбор на България пристига днес в Плевен и започва подготвителен лагер. Нашият отбор е силно мотивиран и с много добри шансове за победа, подчерта Трифонов.

За подготовката на турнира от тенис клуб "Плевен-90” са направили сериозна подготовка, като на кортовете в "Кайлъка" са извършени ремонтни работи и модернизация в размер на 12 000 лв.

Турнирът ще бъде открит в 10 часа  в четвъртък, поканени са  областният управител Илиян Йончев и кметът проф. Димитър Стойков.

<< Sever.bg във Facebook >>Източник: infoPleven
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар