Вход | Регистрация
Плевен 39°C

Усилени тренировки по шах за Държавния турнир

Плевенски малчугани ще се включат и в турнири от веригата "Млад гросмайстор 2013/2014"

Усилени тренировки по шах за Държавния турнир
pleven21.com

Усилена подготовка за участие на Държавните отборни първенства по шахмат кипи в СКШ "Плевен 21". Турнирът за момичета и момчета до 12 години и юноши и девойки до 16 години ще се проведе между 9 и 13 септември в курорта "Златни пясъци".

Отборът на плевенския шахматен клуб ще участва при момчетата до 12 години. Тренировките и вътрешните турнири, като част от подготовката за голямото състезание, се провеждат под ръководството на треньорката мс Христинка Илиева. С участието на състезателите на силния мъжки турнир "Мемориал Кесаровски" в Слънчев бряг, ще приключи подготовката им.

Финална фаза на подготовката ще бъде участието на състезателите на силния мъжки турнир "Мемориал Кесаровски" в Слънчев бряг.

Усилени тренировки по шах за Държавния турнирpleven21.com

Междувременно в детската школа продължава лятното "шахматно училище". От юни, по три дни в седмицата, децата усвояват тайни и системи на древната игра под ръководството на треньорката мс Христинка Илиева.

Натрупаните знания и опит до есента ще им дадат възможност да се включат в турнирите от веригата "Млад гросмайстор 2013/2014", която ще започне през месец октомври.

<< Sever.bg във Facebook >>pleven21.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар