Вход | Регистрация
Плевен 18°C

Нова визия за градския стадион

Нова визия за градския стадион
Община Червен бряг

Градският стадион в Червен Бряг вече е с нова визия.

Така, каквото беше обещало ръководството на ФК "Партизан” бе изпълнено. А именно място, изцяло  преобразено и очакващо своите фенове за откриването на пролетния дял на първенството.

Дарените от инж. Пламен Тачев 400 нови седалки вече са монтирани, пребоядисано и освежено е цялото спортно съоръжение. В момента се работи усилено по изграждането на второто помощно игрище там.

С думи на благодарност се обърнаха към него и общинската управа от ръководството на футболния клуб и от името на състезателите увериха, че ще дадат всичко от себе си, за успешното представяне на отбора ни в предстоящия футболен полусезон.

"Повече от 20 години от живота си съм посветил на спорта в Червен бряг, но за първи път се радваме на такова внимание и загриженост от страна на местната власт”, коментира старши треньорът на местния отбор Илиян Здравков.

От името на Клуба, председателят на УС Ангел Стоянов подари на инж. Пламен Течев флагът на "Партизан” и с признателност към дарителя увери, че ще полагат грижи съграденото да се съхрани и запази дълго във времето.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме

 Община Червен бряг
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар