Вход | Регистрация
Русе 10°C

Лили Иванова отказала бис в Пловдив

Лили Иванова отказала бис в Пловдив
Васил Къркеланов
Повече за:

Гранддамата на българската естрада Лили Иванова е отказала да излезе на бис за концерта си в Пловдив. За това сигнализираха фенове на певицата, останали озадачени от финала на изявата й в града под тепетата. Дискусията за изявата на Иванова стартира след публикация на журналиста Георги Тошев: "Всичко има начало... и край! Да знаеш кога ... и как..."

Думите му провокираха лавинообразни реакции. Голяма част от последователите му защитиха изпълнителката на "Щурче". "Хайде да достигнем нейните 80 ...лета, и да направим нещо поне наполовина толкова значимо, па тогава да си драскаме във фб" и "Концертът беше Великолепен! Може да се случи и се е случвало проблем с озвучаването в София през 2002 в НДК" гласят част от коментарите. Журналистът Георги Неделчев пък написа: "Забавно е как низвергнати или пренебрегнати от Лили Иванова журналисти и журналистчета (умалителното тук нека се тълкува по повече от един начин) се консолидират при всеки удобен повод, а даже и без повод".

"Никой не оспорва таланта, характера и гласа, но човек трябва да внимава какво и как го прави, когато е Лили Иванова!", категоричен остана все пак Тошев, като допълни: "като зрител не прощавам на никого! Дори на Лили Иванова! Надявам се да е имала лош ден!" На неговата теза застана и друг журналист – Антон Стефанов, като с изказване се намеси и композиторът Митко Щерев. "Господин Тошев споделя, че е пяла фалшиво. Надявам се, че разбирате", заяви музикантът.

До темата за концерта се стига след появата на технически проблем, който не остава скрит за почитателите. "Професионалист с опит няма да позволи публиката да разбере, че има проблем. Ще се справи някак със ситуацията - дали ще опита да пее при създалата се ситуация без да се издава, дали пък ще направи техническо прекъсване за 10-15 минути", пише недоволна фенка. Меломаните останали недоволни и заради преждевременният край на концерта, тъй като въпреки 15-минутни скандирания за "Още" естрадната прима така и не се появила за бис.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар