Вход | Регистрация

Мишо пак раздава шамари на сцената

Мишо пак раздава шамари на сцената
Facebook
Повече за:

Мишо отново раздава шамари на сцената! Легендарният рапър отново участва в песен и видеоклип, след като заряза пеенето и се отдаде на работа като шофьор на камион в САЩ.

Шамара изненадващо се появи в проект на БНР ,,Бандата на ръба", в който рапърите от Русе правят ремикс на култовата песен от началото на века "Харесвам лошите момчета".

Любопитното е, че част от групата е Капо Верде, който е бивше гадже на Гери Никол и двамата дори планираха да вдигат сватба преди три години.

Верде и Гери Никол ходеха заедно на мачове в агитката на ЦСКА, но впоследствие се разделиха. Клипът е записан в студио, като "Бандата на ръба" снимат в България, а Шамара записва своята част отвъд океана.

"Моята песен е изпята, но още се върти", нарежда Мишо в своята част от парчето, което има стотици хиляди гледания в интернет. В парчето има и кадри от оригиналното видео на "Харесвам лошите момчета".

"Нещо старо на нов глас. "Бандата на ръба" са мегаяките човеци. Много ме кефи как се получи. Изцяло техен проект, в който ме поканиха. Благодарностите ми са огромни. Също така към целия екип, който реализира видеото и цялата пpoдукция. От наша страна благодарности на диджея, който запечата на лента моята легендарно "божествена" персона и спомогна да съм част от този шедьовър.

Супер сте, хора. А и всяко поколение заслужава да си има своите лоши момчета в клубовете", заяви емоционално 48-годишното емблематично лице на българския рап. "Благодарим на Бат Мишо за тази наша сбъдната мечта", заявиха на свой ред Кaпo Верде и компания, писа "България Днес".Докладвай за нередност в статията
Добави коментар