Вход | Регистрация

Най-добрите автомобилисти у нас се състезават в „Раховец Лясковец 2016”

Планинското състезание ще се състои на 10 юли

Най-добрите автомобилисти у нас се състезават в „Раховец Лясковец 2016”

Планинското състезание "Раховец Лясковец 2016” ще събере най-добрите пилоти и автомобили у нас. То ще се проведе на 9 и 10 юли (събота и неделя). Организатори на Планинското състезание са БФАС, Общините Горна Оряховица и Лясковец и СККА "Етър Рейсинг”.

На 9 юли пред Община Горна Оряховица ще протече административно-технически преглед на участниците и техните автомобили от 09.00 ч.

Заради провеждането му е създадена и временна организация на движението в центъра на Горна Оряховица. От 08:00 часа до приключване на мероприятието (около 12.00 ч.), за движение ще бъдат затворени следните улици: ул. "Иван Вазов” – от кръстовището с ул. "Патриарх Евтимий” и ул. "Янко Боянов” до кръстовището с ул. "Цар Освободител”; ул. "Св. Княз Борис І” – от кръстовището с ул. "Елена Грънчарова” и ул. "Янко Боянов” до кръстовището с ул. "Цар Освободител” и ул. "Цар Освободител” – от НЧ "Напредък – 1869” до кръстовището с ул. "Св. Княз Борис І”

Състезателното трасе с дължина 3350 м е в Лясковец. Автомобилите ще се състезават по пътя от стадиона към манастир "Св. св. Петър и Павел”. 

През първия ден ще се проведат тренировки в три манша. Същинската надпревара ще бъде на 10 юли (неделя). Официалното откриване е в 10,30 ч., а стартът на състезанието ще бъде даден в 11.00 ч. Докладвай за нередност в статията
Добави коментар