Вход | Регистрация
Ловеч 4°C

Агресивна блондинка вилнее в центъра на Варна

Агресивна блондинка вилнее в центъра на Варна

Руса жена обикаля нощно време във Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните в района на Червения площад коли. За това информира Lentata.com. 

Жителите на Варна вече се организират да намерят извършителката, за която се знае, че вандалства между 3 и 4 часа през нощта. Обикаля района и троши автомобилите наред. 

Според коментари в социалните мрежи жената не е добре психически. Редовно обикаля около Севастопол и Катедралата и районите в близост. Варненци твърдят, че блондинката постоянно иска пари и цигари, агресивна е и вика по всички хора. Отбелязва се още, че почти винаги с нея има улични кучета.

Живущи в района на Катедралата посочват, че е имало период, в който посреднощ е звъняла на звънците. Била е агресивна е и в повечето случаи видимо нетрезва. 

Последно жената е забелязана в нощта на 4 август, а по снимките е установено, че жената проверява и дали има отворени помещения, в които да влезе. Кадрите вече се разпространяват в социалните мрежи с призив – ако познавате тази жена и имате информация за нея, сигнализирайте. 

източник: dariknews.bg Докладвай за нередност в статията
Добави коментар