Вход | Регистрация
Ловеч 6°C

Трагедия разтърси попфолк бранша: Самоуби се младата звезда Денис Теофиков

Трагедия разтърси попфолк бранша: Самоуби се младата звезда Денис Теофиков

Едва 21-годишният попфолк певец Денис Теофиков e сложил край на живота си в неделя около 14,40 ч., скачайки от 7-ия етаж на терасата на апартамент на свой приятел. Гаджето на певеца Алекса по това време била в дома си и разбрала за трагичната новина едва след час.

Версията за смъртта е на Флагман.бг, като сайтът се позовава на свои собствени източнци от близкото обкръжение на изпълнителя.

Още преди две седмици Денис започнал да разпитвал свой приятел за апартамент му в столичен квартал. Знаел само, че е на висок етаж. Единственото разминаване е в локацията на жилището. Според едни той се намира някъде край Царско село, а според други – в "Дружба".

Денис помолил момчето да остави котката си, тъй като в следващите месеци нямал да има възможност да я гледа. Двамата са влезли в апартамента около 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и докато приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.

Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци навън на очевидец на трагедията.

Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса.

Българският Джъстин Бийбър в телефони разговори споделял, че едва издържа на напрежението в шоу бизнеса. Печелил достатъчно, но нито можел да иде на почивка, нито да планира живота си по свой начин или да прави това, което иска.

Ултимативно му се съобщавало, че има договор, който трябва да изпълнява, да поема безропотно всички ангажименти и смазващите критики на една дузина "специалисти", които пряко отговаряли за кариерата му.

"Шоу бизнесът изглежда привлекателен, но само хората, които са в него знаят колко много ти отнема. Денис просто искаше да живее живота си, искаше свобода, която обаче не му дадоха. Той бе твърде млад и всички, които работеха с него го мачкаха. Много му беше тежко. От доста време бе изпаднал в депресия", каза негов близък, пожелал анонимност.

За смъртта на Денис стана известно в късния следобед на неделния ден.

От "Пайнер" потвърдиха черната вест. В компанията скърбят за загубата на талантливото момче, но не разкриват причината за смъртта му:

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания "Пайнер" – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея.

Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.

С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!

Искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!"

 21-годишната звезда на "Пайнер" е син на един от най-известните балкански джазмени Атешкан Теофиков, познат в Европа с името Атешкан Юсеинов.

Самият той прохожда на сцената с успешен дует с Цветелина Янева. Неговите колеги Лорена и Антонио споделиха в мрежата а смъртта на младежа.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар