Вход | Регистрация
Ловеч 2°C

Новият кмет на Ловеч положи клетва

Кметове на кметства от общината и общинските съветници встъпиха също в длъжност

Новият кмет на Ловеч положи клетва
Областна администрация - Ловеч

Клетва за встъпване в длъжност положиха вчера в Ловеч новоизбраните кмет на общината Корнелия Маринова, общинските съветници и кметове на кметства.

И.д. областен управител на Ловеч Георги Терзийски откри тържествената сесия на местния парламент и призова всички да работят диалогично и в контакт с гражданското общество.

Новият кмет на Ловеч положи клетва Областна администрация - Ловеч

Клетвен лист подписаха 33-мата членове на Общинския съвет в Ловеч и избраните кметове на кметства:

Младен Цонев на Абланица, Красимир Кръстев на Александрово, Калин Кръстев на Баховица, Тодорка Славчева на Българене, Тодор Тодоров на Владиня, Недежда Петкова на Горан, Тинка Пушкова на Горно Павликени, Мариана Хитова на Дойренци, Йордан Любенов на Дренов, Ирена Георгиева на Йоглав, Иван Диков на Казачево, Иваничка Станчева на Къкрина, Пламен Върбановски на Лисец, Ибрахим Абдиев на Малиново, Валентина Цвяткова на Плесяка, Венцеслав Банчев на Радювене, Петко Петков на Славяни, Ваня Стоянова на Слатина, Юлия Несторова на Смочан, Милянка Петкова на Скобелево, Лачо Йорданов на Хлевене, Красимира Бинакова на Чавдарци и Виктория Маринова на Умаревци.

Новоизбраният кмет на Ловеч Корнелия Маринова получи символите на Общината от досегашния кмет Минчо Казанджиев. В залата по този повод присъстваха заместник- председателя на НС Димитър Главчев, народните представители Диана Йорданова и Антон Долапчиев, както и много жители на Ловеч.

За председател на ОбС Ловеч след тайно гласуване беше избран юристът Петър Цолов.

Новият кмет на Ловеч положи клетва Областна администрация - Ловеч

<< Sever.bg във Facebook »

Докладвай за нередност в статията
Добави коментар