Вход | Регистрация
Ловеч 14°C

Профилактични прегледи с модерна апаратура провеждат в Ловеч

Те са част от програма "Здраве за всички"

Профилактични прегледи с модерна апаратура провеждат в Ловеч

Различни профилактични изследвания ще бъдат извършвани в Ловеч по програма "Здраве за всички". Те се организират от Асоциация на българските акушер-гинеколози чрез "Медицински център за човешка репродукция" ООД - София, съвместно с Община Ловеч.

Прегледи за костна плътност, рак на гърдата, коремни органи, щитовидна жлеза и др. ще бъдат извършвани на 18 септември /петък/ от 9.00 до 13.00 часа в Център за социална рехабилитация и интеграция – гр. Ловеч, кв. "Вароша", в административната сграда на Домашен социален патронаж, I-ви етаж.

Промоционалната диагностична дейност и изследвания ще се заплащат на място, както следва:
     •    Изследване на костната плътност за заболяването остеопороза – на цена 10.00 лв.;
     •    Ехографско изследване на гърдите за рак на млечната жлеза – на цена 10.00 лв.;
     •    Ехографско изследване на щитовидна жлеза - на цена 10.00 лв.;
     •    Подробно ехографско изследване на коремните органи – черен дроб, жлъчен мехур, далак, панкреас, бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза при мъжете и матка и яйчници при жените на цена от 20.00 лв.
     •    Ехографско изследване на стави – тазобедрена става, колянна става, глезенна става, раменна става, лакетна става и китка на цена 10.00 лв. на става.
    
Диагностиката и консултантската дейност ще извърши д-р Любомир Дамянов, акушер-гинеколог от "Медицински център за човешка репродукция" ООД – София и председател на Асоциацията на българските акушер-гинеколози.

Профилактичните прегледи се правят с предварително записване на тел.: 068/688-230 - Катя Колева – Главен експерт "Медико-социални дейности" в Община Ловеч.


 << Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар