Вход | Регистрация
Ловеч 3°C

6 филма ще гледат ловчалии в 5 дни

Прожекциите са в кино „Космос“

6 филма ще гледат ловчалии в 5 дни

Шест филма са включени в предстоящата лятна киноседмица (25 - 29 юли) в кино "Космос" – Ловеч, като входът е на преференциалните цени 2 лв. за  билет и 1 лв. за 3D очила.

Във филмовата програма, която се осъществува с подкрепата на Община Ловеч, има творби за всички възрастни и вкусове.

Най-сериозната творба е френският "Дийпан” (2015), който е носител на престижната награда "Златна палма” от фестивала в Кан за 2015 г. Филмът на Жак Одиар е за живота на емигранта Дийпан, който в гражданската война в Шри Ланка се е сражавал на страната на "Тамилските Тигри”. Сега обаче е принуден да се представя за глава на семейство заедно с Ялини и 9-годишната Илаяал, за да могат да се измъкнат от опустошената си страна с надеждата за нов живот в Париж.

Аржентинският "Диви истории” (2014 г.) на режисьора Дамиан Шифрон с продуцент Педро Алмодовар. Дивашките истории са всъщност шест отделни сюжета за любовни измами, завръщане на миналото, отмъщения и  насилие. Филмът е носител на множество награди.

Спортният документален филм "Меси” е за аржентинската футболна звезда Лео Меси, с участието на Кройф, Марадона, Сезар Луис Меноти, Хорхе Валдано, Андрес Иниеста, Жерар Пике и много други.

Приключенската творба "Легендата за Тарзан” този път е разказана в 3D формат, участват Самюел Л. Джаксън, Кристоф Валц, Ела Пърнел и др.

"Денят на независимостта” 3D е летен екшън с много фантастика и галактически нашественици. В ролите са: Уил Смит, Джеф Голдблум, Вивика Фокс и др.

Анимацията "Алвин и Чипоносковците” е за деца и е дублиран на български език. Новата продукция е смесица от елементи на класическите чипоносковци, палав хумор и затрогващи моменти.

ПРОГРАМА:                     

25 Юли /Понеделник/

16:40 ч. - "Алвин и Чипоносковците”

20:30 ч. - "Легендата за Тарзан” 3D - цена на 3D очила 1 лв.

 

26 Юли /Вторник/

16:30 ч. - "Диви истории”

20:50 ч. - "Диви истории”

 

27 Юли /Сряда/

15:50 ч. - "Меси”

19:10 ч. - "Меси”

 

28 Юли /Четвъртък/

17:00 ч. - "Дийпан”

21:00 ч. - "Дийпан”

 

29 Юли /Петък/

21:10 ч. - "Денят на независимостта” 3D .Докладвай за нередност в статията
Добави коментар