Вход | Регистрация
Русе 10°C

Даниел Крейг се сбогува през сълзи с Джеймс Бонд (ВИДЕО)

Даниел Крейг се сбогува през сълзи с Джеймс Бонд (ВИДЕО)
outnow.ch

Английският актьор Даниел Крейг приел изключително емоционално сбогуването си Агент 007. Това стана ясно, след като на бял свят се появи документалният филм Being James Bond ("Да бъдеш Джеймс Бонд"). В кадри от безплатно разпространяваното заглавие в Apple TV се вижда как 53-годишната звезда заснема последната си сцена за предстоящия "Смъртта може да почака".

25-ият филм за Бонд, чиято премиера е заложена за началото на следващия месец, се предполага, че ще бъде последен за Крейг в образа.

"Много от хората тук работиха с мен по всички пет филма... и знам, че се казаха много неща за това какво мисля за тези филми. Но обичах всяка секунда от тях и най-вече от този филм, защото ставах всяка сутрин и имах щанса да работя с вас. И за мен е чест", споделя в реч след края на снимките Крейг.

Припомняме, че това не е първият път, в който актьорът дава заявка, че повече няма да се снима в заглавие под мерника на Агент 007. Още преди да се съгласи да снима в "Смъртта може да почака" той заяви, че подобен ход би направил единствено заради хонорара.Докладвай за нередност в статията
Добави коментар