Вход | Регистрация
Русе 14°C

Общината отдава под наем атрактивни имоти

Общината отдава под наем атрактивни имоти

Община Русе организира публични търгове с явно наддаване или публично оповестени конкурси за отдаване под наем на имоти – общинска собственост. Сред най-атрактивните от тях са: офиси на първи и втори етаж в сградата с градския часовник на ул. "Райко Даскалов" №2; хижа в лесопарк "Липник"; павилион за магазин и офис срещу ПМГ "Баба Тонка"; заведение за хранене и развлечение на ул. "Ангел Кънчев" №1, до Дирекция "Социално подпомагане" – гр. Русе; заведение за хранене и развлечение на бул. "Фердинанд" №3А (бивша механа "6 без 10"); заведение за хранене и развлечение на ул. "Котовск" №2, до Дирекция "Местни данъци и такси" и др.

Началната наемна цена за всеки от имотите е определена съгласно Наредба №2 на Общински съвет – Русе, съобразно площта, местоположението и предназначението на обекта и прилежащите към него площи.

При заявен интерес за предоставяне под наем на конкретен имот, е възможно извършване на оглед, съвместно с представител на общинска администрация, отдел "Търговия и наемни отношения", към дирекция "Икономика и управление на собствеността".

При възникнали въпроси, заявен интерес за наемане или за извършване на оглед, както и повече информация относно площта и наема на имотите е възможно да получите на телефон 0882 366 244, Община Русе, отдел "Търговия и наемни отношения". 

източник: dariknews.bg Докладвай за нередност в статията
Добави коментар