Вход | Регистрация
Русе 31°C

Раздават над 5000 безплатни билета за "Green Rock Fest Ruse 2015"

NAZARETH ще са "черешката на тортата"

Раздават над 5000 безплатни билета за "Green Rock Fest Ruse 2015"
Снимка: Община Русе

Приятна изненада очаква феновете на рока и легендарната група NAZARETH в Русе.

Те ще получат безплатни билети от 7 до 13 септември от централния вход на "Булстрад Арена" и Доходно здание за времето от 17.00 до 20.00 часа

NAZARETH ще изнесат грандиозен концерт на 13 септември в зала "БУЛСТРАД Арена" в рамките на традиционния фестивал "Green Rock Fest Ruse 2015". Заради капацитета на залата на феновете е наложено ограничение от по 2 билета на човек. Всеки билет е застраховка и притежава уникален баркод, благодарение на който няма да се допусне фалшифициране на документа и нелегално пребиваване в залата. Билетите са без посочени конкретни места.

В деня на събитието зала "Булстрад Арена" ще отвори врати за зрители в 16 часа. 

Легендите от "Назарет" пристигат в Русе в класически състав с най-новото си шоу и водени от новия вокал, рокаджията Carl Sentance, известен на световната рок сцена и с проектите си "Don Airey & Friends", "The Classic Rock Show" и "Persian Risk".

Вълнуващото музикално преживяване ще бъде специален подарък за всички фенове на рока от Община Русе, Общинска фондация "Русе – град на свободния дух" с любезното съдействие на "Булстрад Арена". Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на ВН – социален проект на Еконт, фирма "Нетуоркс България", по повод 15-тия й рожден ден, както и на други  частни спонсори.

Програмата на фестивала ще започне в 17:00 часа с концерт на групите PhenomenOn от Букурещ, Blood Sugar от Силистра и Explicit, Gunpowder и Анекдот от Русе.

 

<< Sever.bg във Facebook >>

Докладвай за нередност в статията
Добави коментар