Вход | Регистрация
Русе 29°C

"Работилница за родители" и в Русе

"Работилница за родители" и в Русе
Снимка: Thinkstock/Guliver

"Работилница  за родители” ще заработи и в Русе.

Тя е за родители на деца на възраст до 4 години и се реализира с помощта на УНИЦЕФ – България в рамките на програмата "Работилница  за родители – да пораснем заедно”, по която вече са изградени работилници във Велико Търново и Ловеч

Част от програмата са темите за съвременните разбирания за развитието на детето през периода на най-ранното детство и ролята на родителите и семейната среда за разгръщане на потенциала на детето. Работилницата цели да предостави на родителите знания, умения и нагласи, за да се справят с изискванията на средата и да отговорят на нуждите на детето.

Програмата използва методите на групова работа. Състои от 12 семинара (работилници), които се водят от екип от психолози, с активното участие на родителите. Така родителите ще могат да общуват с други родители, да обменят опит и мисли, както и да научат повече за особеностите на развитието и потребностите на детето в периода на ранното детство.

Семинарите включват кратки лекции, филми, презентации, дискусии и работа в групи. Всеки от тях ще се провежда веднъж седмично.

Ако проявявате интерес, можете да се обадите на телефон 082/84 27 04 от 10 до 18 часа или да пишете на e-mail: z.stoianov1937@abv.bg

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар