Вход | Регистрация
Русе 7°C

Отново Cood Week Враца

Събитието е част от Европейската седмица на програмирането

Отново Cood Week Враца

За четвърта поредна година в дните - 14 и 15 октомври  във Враца ще се проведе най-голямото ИТ събитие на Северозапада – Code Week Враца, част от Европейската седмица на програмирането. Събитието цели да запознае гражданите на Враца и региона с модерните възможности за работа в най-успешния сектор в България - ИТ. Това става като ги срещне с професионалисти-практици, които разказват защо ИТ специалистите са толкова високо платени, има ли смисъл да се захващаш с това и от къде да започнеш. Като дори ще имат възможност на практика да се докоснат до избраната от тях област  и да си изцапат ръцете с малко работа.

Тази година събитието е в променен формат. Освен двудневните работилници, ще има и отворени лекции по някои от най-актуалните технологични теми. Ще има и нови модули - Дигитален маркетинг, 3D моделиране и Създаване на електронни магазини с OpenCart. Участници могат да са както ученици (5-12 клас), така и възрастни. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация на сайта на събитието http://codeweek.vratsa.net

Откриването ще бъде в събота от 9:30 в спортната зала на ППМГ "Академик Иван Ценов” , а закриването е в неделя на същото място. Присъединете се към фейсбук събитието CodeWeek Враца 2017 , за да намерите допълнителна информация за всеки един от модулите, както и за лекторите, които ще преподават.
Любезни домакини отново са ППМГ "Акад. Иван Ценов” , а организатор на събитието е сдружение "Враца софтуер общество” (http://school.vratsasoftware.com/), чиято мисия е създаване на ИТ-общество във Враца, което чрез качествено образование дава възможност на врачани да работят предизвикателна и добре платена професия в родния си град. 

източник: dariknews.bg Докладвай за нередност в статията
Добави коментар