Вход | Регистрация
Русе 14°C

Проф.Симеонов отново преглежда пациенти с урологични оплаквания в Русе

Докторът ще приеме пациенти на 21 май след предварително записване

Проф.Симеонов отново преглежда пациенти с урологични оплаквания в Русе

Уважаваният уролог проф. Петър Симеонов ще преглежда пациенти в Русе на 21 май /събота/. Прегледите са с консултативен характер и ще се извършват в Многопрофилна болница за активно лечение "Медика Русе” между 9.30 и 16 часа.

Желаещите трябва да се запишат предварително на място в болницата или на телефони 082/ 830 230 или 0876 830 230.

Проф. Симеонов отново е на разположение на пациентите с урологични проблеми в Русе поради големия интерес към извършваните от него прегледи миналия месец. Тогава той консултира над 50 души от областта и региона.

Проф. Петър Симеонов е роден на 3 декември 1953 година в Ямбол. От 1981 година до днес работи в столичната университетска Александровска болница.

През 2013 година той става началник на Клиниката по урология в Александровска и доктор на медицинските науки. Избран е за национален консултант по урология и за председател на Комисията за получаване на медицинска специалност "Урология".

Автор е на 223 научни труда, съавтор на 5 съвременни учебника по урология, автор на 8 рационализации, една от които е удостоена със златно отличие. На 31 август 2015 година президентът Росен Плевнелиев подписва указ за награждаване на професора с орден Стара планина I степен.

<< Sever.bg във Facebook >>

 

 Докладвай за нередност в статията
Добави коментар