Вход | Регистрация
Русе 30°C

АГ-комплексът с Дни на отворените врати

Бъдещите родители могат да се запознаят с условията за раждане и грижа

Ден на отворените врати обявява Акушеро-гинекологичният комплекс към МБАЛ-Русе. Той ще се проведе утре, 2 февруари, от 13:00 часа.

Тази проява е традиционна в комплекса, като с нея се дава възможност на бъдещите майки да се информират подробно относно условията в АГ-комплекса. Дните са всеки първи и трети вторник на месеца от 13:00 ч.

Посетителите, които са се записали да разгледат комплекса, се посрещат на място от координатора по провеждане на Дните на отворените врати в АГ-комплекса. Той ги развежда и запознава с отделните структури на отделенията. Бъдещите родилки са свободни да задават своите въпроси, запознават се с условията на лечебното заведение, с оборудването, персонала.

На място ще им бъде предоставяна информация и за необходимия багаж при постъпване за раждане. Инициативата се осъществява в рамките на проекта "Отворени врати” в партньорство с организацията ЛА ЛЕЧЕ Лига България.

АГ-комплексът обслужва пациенти от Русенска област, Кубрат, Исперих, Тутракан и Разград. Около 1600 новородени преминават средно на година в комплекса, от тях 10-12% са недоносени и за тях се полагат специални грижи.

Желаещите да посетят комплекса в дните на отворени врати могат да се запишат на телефон: 082/887511. 

<< Sever.bg във Facebook >>Докладвай за нередност в статията
Добави коментар