Храните с лице, а не с етикет, привличат туристи в страната ни
Зелено и бито сирене, еленски бут и нафпавок /мезе, подобно на бански старец/ дегустираха присъстващите на дискусията "Съкровищницата на вкусове в културния туризъм", включена в програмата на изложението "Културен туризъм" във Велико Търново. Интересната тема за природосъобразната и традиционна храна, която туристите опитват с любопитство и дори са готови сами да приготвят, постави няколко важни въпроса към хората, занимаващи се със селски туризъм.
Има ли нещо по-важно от храната и предлагаме ли на желаещите да се запознаят с българските гастрономически традиции ястия, приготвени от натурални местни продукти, бяха някои от въпросите, които зададе председателят на международната организация "Slow food" за България д-р... още...
всички галерии