Вход | Регистрация

Хванаха крадци в Кнежа

Хванаха крадци в Кнежа
Снимка: sxc.hu

Полицаи от Кнежа задържаха двама местни жители непосредствено след извършена кражба. На 3 март в 10:00 часа в РУП - Кнежа е получен сигнал за кражба на метална стълба с размери 3,60/0,60м. от производствено хале в леярна към фирма в местността "Върбишки дол". 

Престъплението е извършено за времето от 08:00 часа на 2 март до 10:00 часа на 3 март. При огледа служителите на реда са установили, че в помещението са влезли след счупване на прозорец. Организирани са оперативни действия и са установени извършителите – 34 -годишен с 16 заявителски материала за кражби, един за грабеж и един за неправомерен добив от горски фонд, както и с три присъди за кражби и една за  неправомерен добив от горски фонд, в съучастие с 21-годишен, с криминални прояви за кражби и управление на МПС в срока на административно наказание без СУМПС и с една присъда за шофиране без книжка.

Задържани са за 24 часа. Металната стълба е намерена в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в град Кнежа. Предадена е с протокол за доброволно предаване и се намира на съхранение в РУП - Кнежа.




Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



ОДМВР-Плевен
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар