Вход | Регистрация

Започват Панаирни дни Кнежа 2013

Започват Панаирни дни Кнежа 2013

Традиционният панаир в Кнежа тази година започва днес, 29 август, и ще продължи до 1 септември. Програмата за празничните дни вече е готова.

Те ще започнат с Арт-шоп "Суматоха", който включва изложба базар на авторски бижута, керамика и икони в Общинския исторически музей. Пак там ще бъде открита и изложба базар на традиционно корейско изкуство – гоблени върху коприна, акварели, мидена и седефена живопис. Изложбата се организира със съдействието на посолството на Северна Корея.

Официалното откриване на Панаирните дни е на 30 август /петък/ от 20 часа с концерт на Северняшки ансамбъл за народни песни и танци "Иван Вълев”.

В програмата на празничните дни са предвидени турнир по шах, организиран от клуб "Веселин Топалов, изложба на художници под мотото "Отпечатъци... с продължение", концерт на група "Del padre".

На площада пред Народно читалище "Борба” ще бъдат разположени панаирните въртележки, а за любителите на киното е предвидена прожекция на открито на филма "Войната на боговете”.

Общинска администрация поднася своите извинения към гостите и гражданите на град Кнежа за нарушената пътна настилка и водоподаване във връзка с реализиране на проекта за реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар