Вход | Регистрация

Добри практики с европари "лъснаха" във фотоизложба

Добри практики с европари "лъснаха" във фотоизложба
ОИЦ-Велико Търново

Интересна фотоизложба подредиха на главната улица на Велико Търново от Областния информационен център.

Тя показва 36 успешни проекта, реализирани в региона със средства от европейските фондове. Добрите практики са на различни бенефициенти – общини, фирми, неправителствени организации, учебни заведения. 

Фотоизложбата включва 9 двустранни пана с около 90 цветни фотоси от проекти реализирани в област Велико Търново за периода 2007 – 2013 г. по шест от седемте оперативни програми – "Околна среда", "Регионално развитие", "Конкурентоспособност", "Развитие на човешките ресурси", "Административен капацитет" и "Техническа помощ".

В периода от 24 до 28 ноември фотоизложбата бе показана и във всяка от десетте общини от областта. Снимките от успешните европроекти бяха експонирани в читалища, общински информационни центрове.

Експозициите организирани от ОИЦ – Велико Търново в региона са част от националната инициатива "Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020 г.". Кампанията се провежда от Дирекция "Програмиране на средствата от Европейския съюз" (ПСЕС) в Администрацията на Министерския съвет и мрежата от 27 областни информационни центъра (ОИЦ).

Част от фотоизложбите в общините от Великотърновска област ще останат експонирани  до началото на Коледните празници.

1446037

1446038

1446039

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар