Вход | Регистрация

Ловеч 20°C

"Титан – Златна Панега" отпразнува 10-годишен юбилей

"Титан – Златна Панега" отпразнува 10-годишен юбилей
Областна администрация - Ловеч

Областният управител на Ловеч Милко Недялков почете 10-годишния юбилей на един от най-големите циментови заводи у нас – този в Златна Панега. Годишнината от преминаването в собственост на гръцката компания Титан, събра над 600 работещи и гости на моравата в двора на завода.

В обръщението си към работещите в циментовия завод генералният директор на Александър Чакмаков заяви, че Титан АД не дава само заетост на Ловешка област, той дава начин на живот.

"Когато дойдох тук преди 10 години, всички ме гледаха с недоверие. Днес, смея да твърдя, че сме постигнали едни добри резултати и се надявам след 10 години да се видим отново тук", допълни той.

Празничният ден премина в игри на открито и засаждане на цветя. За доброто настроение на празнуващите се грижеше прочутият маг и шоумен Боби Шоу.

1281588

Д-р Михаил Илиев, който е лекар на завода, подари тениска на Левски с номера и името на бащата на Александър Чакмаков Нако Чакмаков, като символ на дружбата извън терена, тъй като Александър Чакмаков е един от спонсорите на ЦСКА и върл привърженик на червения тим.

1281592

Европейската шампионка по шахмат за момичета до 12 годишна възраст Габриела Антова подари на Чакмаков Европейската купа, която завоюва миналата година. Скъпият дар е в знак на благодарност за всевъзможната помощ, която той оказва на този спорт през годините.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар