Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Sever.bg с автограф от рок легендата Joe Lynn Turner

Фронтменът на бандите Rainbow и Deep Purrple ще забива тази вечер във Велико Търново

Sever.bg с автограф от рок легендата Joe Lynn Turner
Снимка: Север.бг

Световно известната рок легенда Джо Лин Търнър ще пее тази вечер от 21;30 часа на първия мото рок фест във Велико Търново. Той гостува по покана на мото рок клуб "Олд Бастардс".

Легендарният вокалист на Rainbow, с които издава 4 албума и Deep Purrple – един, е участвал в осем концерта в България, но за първи път идва в старата столица. Многобройните му фенове ще чуят любимите си парчета "I Surrender", "Can't Happen Here", "Jealous Lover","Death Alley Driver", "Street of Dreams" и "Can't Let You Go".

Джо сподели, че възприема всичките си песни като свои деца и няма как да каже коя му е по-любима. И все пак, две са му "по-на сърце" – "Strееt of dreems" и "Can’t let you go”. 

"Очаквам от търновската публика да е много нахъсена. Ако не е, ще им предам от енергията и заряда си", въодушевено сподели Джо. По думите му за него е без значение дали ще пее пред многохилядна публика, или само пред няколкостотин души – парите също нямат значение. Важното е да има чувство и емоция.

Легендата, пяла и пред бившия руски президент Дмитрий Медведев, разкри, че много обича моторите. Самият той има 1200-кубиков Харли Дейвидсън. Преди време е претърпял инцидент с по-мощен мотор и три седмици е лежал в болница.

Джо Лин Търнър пристигна снощи в старопрестолния град, а утре заминава за Истанбул, където се намира жена му. Макар че престоят му е кратък, той ще има възможността да види емблематичната за града ни крепост Царевец, съпроводен от рокерите.

От 1996г. Джо е вокалист на финландската рок група Brazen Abbot на българина Николо Коцев. Има изяви с Глен Хюз и Юрген Блекмор. 

На 14 август музикантът ще пее на голям бир фест в Белград, Сърбия.

С рок динозавъра си направихме снимка за спомен, а той даде автограф за Sever.bg. 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар