Кулинарни изкушения във "Варошлийските вечери 2012"
Традиционни ловешки специалитети като боб в гювеч, качамак, баница, жито, пълнени чушки с ориз, пита слънце, инджир баклава, сусамки и други, приготвиха кулинарните ентусиасти за четвъртото издание на "Варошлийска кухня".
Събитието се проведе вчера, 27 септември, "Клуб на пенсионера” кв. "Вароша".
Желанието да се демонстрират традиционни ястия по стари запазени рецепти с годините привлече и много организации, както и много индивидуални ентусиасти. В тазгодишното мероприятие се включи и представител на "Дневен център за възрастни хора с тежки психически заболявания” – Ана Димитрова.
За втора поредна година се включват и доброволци от "Екомисия 21 век”. Испанките Силвия Сантана и... още...
всички галерии