Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Ученици от Езиковата гимназия с награда за кампания срещу тютюнопушенето

Днес бяха връчени Годишните награди за добри практики за здравно образование в училищата

Ученици от Езиковата гимназия с награда за кампания срещу тютюнопушенето

Връчиха Годишните награди за добри практики за здравно образование в училищата на територията на община Велико Търново. На кратка церемония днес в сградата на Общината бяха наградени победителите в три категории.

Ученици и учители от осем учебни заведения в общината се конкурираха за отличията.

Езикова гимназия "Проф.д-р Асен Златаров” спечели приза в първата група за своята кампания срещу тютюнопушенето. За него бяха номинирани още СОУ "Емилиян Станев” и Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон”.

Учениците от Професионалната гимназия по електроника "А.С. Попов” спечелиха наградата в категорията "Ученик, колектив, група”. Те членуват в Клуб "Живот без риск” и се конкурираха с младите художници от СОУ "Владимир Комаров”.

За ръководител на събитие в третата група беше отличена Светлана Брънкова – учител  в СОУ "Емилиян Станев”. Номинирани бяха още Галя Кирова от Професионалната гимназия по електроника и Антоанета Димитрова – преподавател в ОУ ”Бачо Киро”.

Организатори на Годишните награди за добри практики за здравно образование бяха Община Велико Търново, Регионалната здравна инспекция и Регионалният инспекторат по образованието.

1654954

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар