Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

NAZARETH ще свирят безплатно за русенци

Рок легендите от Шотландия ще се включат в "Грийн рок фест" 2015 на 13 септември

NAZARETH ще свирят безплатно за русенци

Хард рок легендите от NAZARETH ще изнесат безплатен концерт в новата спортна зала "Арена Русе” на 13 септември 2015 г. Шотландската група ще бъде кулминацията на традиционния фестивал "Green Rock Fest Ruse 2015".

Nazareth пристига с най-новото си шоу, водена от новото лице в групата Carl Sentance, известен на световната рок сцена и с проектите "Don Airey & Friends" и "The Classic Rock Show".

Музикално преживяване ще бъде специален подарък за всички фенове на рока благодарение на Община Русе, Общинска фондация "Русе-град на свободния дух" и техните партньори. Организатотите съобщават, че информация за безплатните билети за събитието ще бъде обявена допълнително на сайтовете на Грийн Рок Фест Русе 2015, Общинска фондация "Русе-град на свободния дух" и Арена Русе.

Nazareth е шотландска хард рок група, създадена през 1968 г. В началото на 70-те години прави пробив на великобританската музикална сцена с няколко хита, след което добива световна популярност. Групата е сред легендите в класическата и съвременната рок музика.

 << Sever.bg във Facebook >>









Докладвай за нередност в статията
Добави коментар