Вход | Регистрация

Ловеч 20°C

Изследване за спин и водно шоу в Русе

Събитията са организирани от МИКЦ в Международния ден на младежта

Изследване за спин и водно шоу в Русе
Снимка: Thinkstock/Guliver

"Младежки информационно консултантски център" Русе съвместно с Общински младежки дом и център "Динамика" организират отбелязването на Международният ден на младежта в Русе с интересни събития.

Празникът ще започне на 12 август /понеделник/ в 13:00 часа на басейн "Олимпия” в ж.к "Дружба" 3, а организаторите и доброволците са подготвили интересни игри и състезания.

Тази година международният ден на младежта в Русе ще премине под мотото на европейската година на гражданите, като вплетени в различни игри младежите ще се запознават с правата си като европейски граждани.

Друг акцент на празника ще   бъде  здравословния начин на живот и превенция на ХИВ и СПИН, като всички желаещи ще имат възможността да проверят статуса си и да получат консултация свързана с полово предавани болести.

Това ще става в мобилния кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН, от 13:00 до 16:00 часа ще бъде пред басейн "Олимпия”.

Освен всичко това организаторите са подготвили интересно водно шоу с много танци и различни игри и канят всички с младежки дух и добро настроение да се включат в празника.

<< Sever.bg във Facebook >>



ОМД-Русе
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар