Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Правителството прехвърли имоти във Ветово и Ловешко

Народното читалище „Бъдеще за Ловеч 2009“ в Ловеч получи къщата „Бона Чакърова“

Правителството прехвърли имоти във Ветово и Ловешко
МС

Министерски съвет взе решения за прехвърляне на собственост на различни сгради в обастите Русе и Ловеч по време на днешното си заседание.

Община Ветово, област Русе, вече е собственик на масивна триетажна хижа в местността Шумница. Целите, за които ще бъде използвана, са бъдещи инвестиции, насочени към необходимостта на местното население от място за отдих и развлечения, информират от пресцентъра на МС.

Народното читалище "Бъдеще за Ловеч 2009" в Ловеч получи къщата "Бона Чакърова" в града. Имотът е с площ от 246 кв.м и включва друга едноетажна сграда с площ от 102 кв.м.

Той ще се ползва за общественополезни, образователни и хуманитарни дейности. В къщата ще се организират  сбирки на постоянно действащите клубни форми към читалището.

Сдружение "Синдикат на служителите в МВР" получи сграда с прилежащ терен от 888 кв.м в с. Рибарица, област Ловеч, реши още Министерски съвет. Безвъзмездно право на ползване получава Централното ръководство на сдружението при условие, че не се ползва за икономическа дейност.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар