Вход | Регистрация

Ловеч 20°C

Изплащат възнагражденията на СИК

Членове на комисии от Ловеч ще получат надник

Изплащат възнагражденията на СИК
Фейсбук/ Ловеч

Започва изплащането на възнагражденията на Секционните избирателни комисии в Ловеч, участвали в изборите за народни представители 201 г., съобщават от Община Ловеч.

Членовете на СИК в града ще получават парите си на 16 и 17 октомври от 8.30 ч. до 16.30 ч. без прекъсване в стола на Домашния социален патронаж (на партера на Общината). На 20, 21 и 22 октомври възнагражденията ще се изплащат на касата на Община Ловеч.

Заплащането на членовете на СИК в населените места от общината ще се извърши на 17 и 20 октомври при кмета на кметството или кметския наместник, а на 21 и 22 октомври – в касата на Общината.

Възнагражденията се получава лично срещу представяне на лична карта или нотариално заверено пълномощно и удостоверение от РИК.

Лицата, участвали в СИК, които сами внасят здравноосигурителни вноски, подават декларация образец № 7 "Данни за възникване на задължение за внасяне на здравноосигурителни вноски и за избрания осигурителен доход на основание чл. 40, ал. 5, т. 1 от Закона за здравното осигуряване". Началната дата на периода, за който възниква задължението им за внасяне, е 6 октомври 2014 г. Срокът за подаване на декларацията образец № 7 в НАП е 25 ноември 2014 г.

 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар