Вход | Регистрация

Джулай морнинг на брега край Шабла

 Джулай морнинг на брега край Шабла

Вечните български рок хитове, изпълнени от супергрупата "Легендите" ще съпроводят изгрева на слънцето на Джулай Морнинг в Шабла. Групата ще продължи традицията от миналата година, когато на този ден на плажа в Шабла се стекоха стотици любители на свободния дух.

Очаква се концертът тази година да събере на едно място няколко поколения българи, които да пеят заедно с Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от "Тангра”.

Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг "Добруджа” точно в 3 часа след полунощ. Плажът ще бъде огласен от хитовете "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другият", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Обсебен", "Бъди какъвто си", "Има ли цветя", "Оловният войник", "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче", "Да те жадувам" и др.

Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22.00 часа на 30 юни. Началото на вечерта ще поставят варненските рок групи "БУМЕРАНГ" и "HEADMASTER" и група местни таланти. Предвидено е и лазерно шоу.
 
Ваканционно селище Албена също ще посрещне първото юлско слънце с музика на живо. Тази година плажният бар Ганвие ще домакинства участието на рок бандата "The Hitch-Hikers". Програмата за Джулай морнинг ще започне точно в 23:00 ч., а входът е свободен за всички, които ще очакват изгрева.   

По традиция, първото юлско слънце ще бъде посрещнато  с концерт и в местността "Огънчето" край Камен бряг. На сцената край брега ще се качат младите  български рок банди "The Lefties" от Шумен, "Анекдот" от Русе и "Pleasure" от Добрич, Иво Руев бенд и румънците от "Scarlet Aura". Звезди Керемидчиев и група Ахат ще изпълнят емблематичната песен на  Юрая Хийп от 1971 г. July Morning в първите минути след изгрева. Невероятно рок преживяване и силни емоции очакват феновете на твърдия звук в нощта срещу първи юли, обещават от община Каварна. Началото е в полунощ, а купонът ще продължи до 06.00 часа сутринта.

  

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар